Search
Γρήγορη Πρόσβαση

ΠΜΣ ΣΗΤ Open Day (03/06/2024)

Τη Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες με τίτλο: «Ακαδημαϊκές/Επαγγελματικές Δεξιότητες και Προοπτικές Απασχόλησης στην Ταχέως Αναπτυσσόμενη Τεχνολογικά Αγορά Εργασίας».

Η ημερίδα διεξήχθη σε 2 κύκλους. Ο πρώτος κύκλος συμπεριλάμβανε παρουσιάσεις αποφοίτων του ΠΜΣ-ΣΗΤ, που βρίσκονται στην καρδιά της έρευνας και της αγοράς εργασίας και την παρουσίαση της ομάδας Physics Society of Ioannina.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, πραγματοποιήθηκε και poster session ΜΔΕ.

Ο Δεύτερος κύκλος της ημερίδας συμπεριλάμβανε τις θεματικές επιδείξεις των ανωτέρω Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών στα ερευνητικά εργαστήρια και στους χώρους του ΠΜΣ-ΣΗΤ.


Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ-ΣΗΤ ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές της ημερίδας καθώς και όσους παρευρέθηκαν. Συγχαίρει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες για τα εξαιρετικά poster τους και για τις θεματικές επιδείξεις των ΜΔΕ τους.

Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην ομάδα φοιτητών του Physics Society of Ioannina, για την άριστη διοργάνωση της ημερίδας. Αναμένουμε την επόμενη!

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο