Search
Γρήγορη Πρόσβαση

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 και για την εμβόλιμη/πτυχιακή εξεταστική παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024.

Προσοχή: Δεν θα υπάρξει νέα παράταση.

Για να πραγματοποιήσετε τη δήλωση των μαθημάτων σας θα πρέπει να συνδεθείτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο:

https://classweb.uoi.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όλοι οι φοιτητές μπορούν δηλώσουν μέχρι 8 μαθήματα, εκτός από τους φοιτητές του 2ου εξαμήνου οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν τα 4 μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.

Θα πρέπει να δηλωθούν πρώτα τα οφειλόμενα Υποχρεωτικά μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων.

Επισημαίνεται ότι τα μαθήματα Επιλογής (6ο-8ο εξάμηνο) θα πρέπει να δηλώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα ECTS των περασμένων μαθημάτων να είναι 30 σε κάθε εξάμηνο. 

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ/ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όσοι φοιτητές βρίσκονται στο 10ο ή και μεγαλύτερο εξάμηνο έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εμβόλιμη/πτυχιακή εξεταστική. Στην εμβόλιμη εξεταστική συμμετέχουν τα Υποχρεωτικά μαθήματα καθώς και τα μαθήματα Επιλογής του χειμερινού εξαμήνου, τα οποία οι φοιτητές έχουν δηλώσει έστω και μία φορά στο παρελθόν.

Κατά συνέπεια, οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να κάνουν 2 δηλώσεις, μία δήλωση για την εαρινή εξεταστική (μέχρι 8 μαθήματα) και μία δήλωση για την εμβόλιμη/πτυχιακή εξεταστική (μέχρι 8 μαθήματα).

Όπως και στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου, θα πρέπει πρώτα να δηλωθούν τα Υποχρεωτικά μαθήματα και μετά τα μαθήματα Επιλογής.

Επισημαίνεται ότι τα μαθήματα Επιλογής (6ο-8ο εξάμηνο) θα πρέπει να δηλώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα ECTS των περασμένων μαθημάτων να είναι 30 σε κάθε εξάμηνο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να έχετε αποθηκευμένο ή εκτυπωμένο αρχείο με τη δήλωση που έχετε κάνει!

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ “ΕΥΔΟΞΟ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΟΛΟΓΙΟ!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σχετικά με τις δηλώσεις μαθημάτων μπορείτε να αποστέλλετε email στη Γραμματεία του Τμήματος (gramphys@uoi.gr) από τον ιδρυματικό σας λογαριασμό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο