Search

Πληροφορίες και ανακοινώσεις για πρωτοετείς φοιτητές ακ. έτους 2024-25

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Πρωτοετών φοιτητών

Ανακοίνωση για τα προσωπικά δεδομένα

Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών

Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2024-25

ΜΑΘΗΜΑΤΑ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

  • 11 – ΜΗΧΑΝΙΚΗ
  • 12 – ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • 13 – ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ
  • 14 – ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσοχή: Όλες οι διαδικασίες για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής και την αποστολή της βεβαίωσης σπουδών από τη Γραμματεία στα email των πρωτοετών.

Ιδρυματικός Λογαριασμός

Ο ιδρυματικός λογαριασμός φοιτητή είναι απαραίτητος για την πρόσβαση στις ιδρυματικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες όπως το φοιτητολόγιο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η ακαδημαϊκή ταυτότητα, το σύστημα Εύδοξος (διδακτικά συγγράμματα), κ.α. Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού γίνεται μέσω της υπηρεσίας Ενεργοποίησης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://uregister.uoi.gr/) μία και μοναδική φορά.

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (Πάσο)

Η ακαδημαϊκή ταυτότητα έχει και ισχύ Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (Πάσο). Για την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr.

Δήλωση μαθημάτων για το τρέχον εξάμηνο

Η δήλωση γίνεται εντός συγκεκριμένης προθεσμίας, που ανακοινώνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου από τη Γραμματεία του Τμήματος. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: https://classweb.uoi.gr

Η ημερομηνία έναρξης των δηλώσεων μαθημάτων θα ανακοινωθεί  μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Δήλωση Διδακτικών συγγραμμάτων

Η δήλωση γίνεται εντός συγκεκριμένης προθεσμίας που ανακοινώνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: http://eudoxus.gr/ και αφορά τα μαθήματα που έχετε ήδη δηλώσει για το συγκεκριμένο εξάμηνο.

Η ημερομηνία έναρξης των δηλώσεων συγγραμμάτων θα ανακοινωθεί  από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

e-course – Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Στην πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης μπορείτε να βρίσκετε το υλικό και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα  μαθήματα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: http://ecourse.uoi.gr/course/index.php?categoryid=7

Microsoft Office 365

Tο Πανεπιστήμιο διαθέτει το Microsoft Office 365 / MS Teams σε όλο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του.

Διαχείριση-Υποστήριξη Office365 / MS Teams

ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: https://www.uoi.gr/panepistimiaki-zoi/foititiki-merimna/

Μετάβαση στο περιεχόμενο