Search

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΥΠΑΙΘΑ, καλούνται οι εισακτέοι πρωτοετείς φοιτητές να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο άτομο* ή και να αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος ταχυδρομικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (ένδειξη φακέλου «εγγραφή πρωτοετούς φοιτητή») μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, τα εξής επιπλέον δικαιολογητικά:

  1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την Αίτηση Εγγραφής, την οποία υπέβαλαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των εγγραφών και η οποία περιλαμβάνει μοναδικό Αριθμό Πρωτοκόλλου.
  2. Υπογεγραμμένο το Έντυπο Επικαιροποίησης Προσωπικών Στοιχείων Φοιτητή (Α7α)  https://uoi.gr/spoudes/entypa-spoudon/
  3. Υπογεγραμμένο το Έντυπο Δήλωση Ενημέρωσης για τον Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (Α4) https://uoi.gr/spoudes/entypa-spoudon/
  4. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας (και τις 2 όψεις και δεν χρειάζεται επικύρωση ) ή αντίγραφο ψηφιακής ταυτότητας  (έκδοσή του μέσω https://wallet.gov.gr )   του πρωτοετή φοιτητή
  5. Μία (1) φωτογραφία του φοιτητή, τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Στην περίπτωση που τα παραπάνω (φωτογραφία, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας) αποσταλούν ταχυδρομικά, θα πρέπει να συνοδεύονται με Υπεύθυνη Δήλωση, είτε με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ, είτε με έκδοσή της μέσω της ιστοσελίδας https://dilosi.services.gov.gr/create/q/templates , στην οποία ο φοιτητής θα δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία και δικαιολογητικά που υποβάλλει είναι ακριβή και αληθή.

Ταχυδρομική Διεύθυνση της Γραμματείας:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Γραμματεία Τμήματος Φυσικής
Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων
Τ.Κ. 45110 Ιωάννινα

Επισημαίνεται ότι η χορήγηση βεβαίωσης σπουδών και η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού των φοιτητών θα είναι δυνατές μόνο μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικής εγγραφής και αφού το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αποστείλει στις Γραμματείες των Τμημάτων τον κατάλογο των εγγεγραμμένων φοιτητών (που προέβησαν σε ηλεκτρονική εγγραφή). 

Παρακαλούμε βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

* Το νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο θα πρέπει να έχει μαζί του και να καταθέσει στη Γραμματεία του Τμήματος τη νόμιμη εξουσιοδότηση καθώς και αντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας, μαζί με τα δικαιολογητικά του πρωτοετή φοιτητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο