Search
Γρήγορη Πρόσβαση

Ολοκληρώθηκε και επισήμως, με την έκδοση της απόφασης από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, η πιστοποίηση του ΠΜΣ στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες με τον βαθμό “Α”.

Το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της ΕΘΑΑΕ, κατά τη 34η/20-12-2023 συνεδρίασή του, αποφάσισε τη χορήγηση πιστοποίησης στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες (ΠΜΣ-ΣΗΤ) του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με διάρκεια ισχύος πέντε (5) ετών, από 20-12-2023 έως 19-12-2028.

Βάσει της απόφασης αυτής το ΠΜΣ-ΣΗΤ συμμορφώνεται πλήρως με τις Αρχές του Προτύπου Ποιότητας για την Πιστοποίηση των ΠΜΣ της ΕΘΑΑΕ και τις Αρχές και Κατευθυντήριες οδηγίες για τη Διασφάλιση Ποιότητας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG).

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και υπερήφανοι που το ΠΜΣ-ΣΗΤ του Τμήματός μας έπειτα από 27 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας πιστοποιήθηκε και μάλιστα με τον υψηλότερο βαθμό. H πιστοποίηση αποδεικνύει εμπράκτως την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μεταπτυχιακών σπουδών του προγράμματος. Βασική επιδίωξη του προγράμματος παραμένει η απορρόφηση των αποφοίτων στη σύγχρονη και τεχνολογικά αναπτυσσόμενη αγορά εργασίας με προοπτικές απασχόλησης στο αντικείμενο των μεταπτυχιακών τους σπουδών.

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ-ΣΗΤ

Μετάβαση στο περιεχόμενο