Search
Γρήγορη Πρόσβαση

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικής, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπτυχιακών μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου, να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο e-mail της Γραμματείας του Τμήματος από τις 20 Ιουνίου 2024 μέχρι τις 4 Ιουλίου 2024, προκειμένου να συμμετέχουν στην επόμενη ορκωμοσία.

Οι φοιτητές καλούνται να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Έντυπο Αίτησης Πτυχίου/Διπλώματος και Υπεύθυνη Δήλωση για Συμμετοχή σε Τελετή Ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)
  2. Έντυπο Δήλωσης Ενημέρωσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (επισυνάπτεται)
  3. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Επίσης, οι παραπάνω φοιτητές υποχρεούνται να τακτοποιήσουν πιθανές εκκρεμότητές τους με την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, καθώς και με τις Φοιτητικές Κατοικίες.

Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές θα πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά από τον ακαδημαϊκό τους λογαριασμό και στην αίτησή τους θα πρέπει να αναγράφουν και το προσωπικό τους e-mail, καθώς ο ιδρυματικός λογαριασμός τους θα απενεργοποιηθεί μόλις ανακηρυχθούν.

Οι αιτήσεις για λήψη πτυχίου μπορούν να υποβληθούν ακόμα κι αν δεν έχουν αναρτηθεί όλες οι βαθμολογίες της τελευταίας εξεταστικής.

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές έχουν εκπονήσει Διπλωματική εργασία ή έχουν πραγματοποιήσει Πρακτική άσκηση, να το αναφέρουν στην αίτηση λήψης πτυχίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να αποστείλετε e-mail (gramphys@uoi.gr) ή να καλέσετε στη Γραμματεία του Τμήματος Φυσικής (τηλ. 26510 07490).

Μετάβαση στο περιεχόμενο