Πρόγνωση καιρού περιοχής Ιωαννίνων

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, 14:30

Ήπιες καιρικές συνθήκες τη Δευτέρα. Ανάπτυξη νεφώσεων, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη.

Για σήμερα Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών γενικά διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες προοδευτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Κλιματικά στοιχεία (μέσες τιμές 40 ετών) Ιωαννίνων για το μήνα Δεκέμβριο:

Μέση θερμοκρασία: 5.9°C, Μέση Μέγιστη θερμοκρασία: 11.1°C, Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία: 1.8°C, Ύψος βροχής: 175mm, Αριθμός ημερών βροχής: 15, Μέση νέφωση: 4.9 όγδοα, Επικρατών άνεμος: ΝΑ


ΜΕΤΕΩΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RISKMED
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ i-ALARMS